Foredrag om hjernen (2017):

HJERNEN fra A til Z.  Alt det,  du gerne vil vide om hjernen, samlet i ét overraskende, underholdende og øjenåbnende foredrag, som tager udgangspunkt i de allernyeste resultater fra hjerneforskningen. Kan tilpasses særlige behov.

Tidligere emner, f.eks.: Hvordan hjernen former vores oplevelse af virkeligheden (og hvad der kan gå galt), Læsning og hjernen, Hjernens udviklingshistorie, Teenagehjernen, Hjernen i bevægelse, etc.

Den foranderlige hjerne. Vores samfund er i evig forandring. Men hvordan reagerer hjernen på forandringer – og hvorfor foretrækker den, at tingene er, som de plejer? Få indblik i, hvorfor vi sjældent er så omstillingsparate, som vi tror – og hvordan vi lærer at leve med det.

Hukommelsen – et foredrag du aldrig glemmer! Kan vi stole på vores hukommelse? Hvorfor glemmer vi vigtige oplysninger, men husker tilfældige ligegyldigheder? Og hvad betyder det, at hukommelsen slet ikke handler om fortiden, men om fremtiden?  En underholdende og øjenåbnende rejse gennem hukommelsesforskningens seneste resultater, som forklarer, hvorfor hukommelsen slet ikke er, som vi tror, den er.

Verden set fra hjernen. Den fascinerende historie om hvordan hjernen ifølge hjerneforskningens seneste teorier og resultater former vores oplevelse af virkeligheden. Baseret på bogen Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed (2015), såvel som de forskningsresultater som fremkommet siden bogens udgivelse.

BOOKING:

StrongMind 70 27 50 97 eller via hjemmesiden StrongMind Foredrag

NkMusic 70 20 36 48 eller via min profil på Nkmusic