Foredrag om hjernen og mennesket

Nyt foredrag!

TAM! Et foredrag om menneskedyret

Historien om hvordan mennesket tæmmede sig selv og blev verdens mest utrolige dyreart.

Hjernen og fremtiden
Hvordan hjernens grundlæggende funktion er at gøre os beredt til fremtiden og hvilken rolle det spiller for hele vores oplevelse af verden.

Hukommelsen

Et foredrag du aldrig glemmer!

En oplysende og underholdende gennemgang af, hvorfor hukommelsen slet ikke er, som vi tror, den er. Hvorfor vi langtfra altid kan stole på vores hukommelse, hvorfor det giver god mening, at vi ofte glemmer detaljer eller adgangskoder, og hvordan hukommelsen hjælper os med at håndtere fremtiden.

Øvrige foredrag om hjernen og mennesket

Udover ovenstående gennemgående emner har jeg gennem årene holdt foredrag om en lang række emner, der relaterer til den moderne hjerneforskning, og hvordan den har hjulpet os med at kaste lys over flere forskellige aspekter af det at være menneske. Tidligere emner omfatter bl.a.:

Hjernen og læsning, teenagehjernens udvikling, motorik og hjernens kontrol af bevægelse, hvordan hjernen danner vores virkelighedsopfattelse, humor, musik, hjernens rolle i traumer, søvn, betydning af at holde pauser, hjernens følelsesmæssige systemer, hjernemyter, samt forskellige og ligheder mellem dyrs og menneskets hjerner, m.m.

Booking:

Foredragsportalen (info@foredragsportalen.dk) 70 26 01 00 eller hjemmesiden Bifald.dk

NK Music (mail@nkmusic.dk) 70 20 36 48 eller hjemmesiden Nkmusic

– eller kontakt mig direkte på: