Posted by on 25/09/2014

Mandag d. 22. september holdt jeg foredrag på Fredericia Bibliotek om hukommelsen. Arrangementet blev imidlertid udsolgt inden biblioteket overhovedet nåede at lave presse på foredraget – og dermed inden jeg nåede at annoncere det her på siden.

Bor man i trekantsområdet er der imidlertid en ny mulighed d. 8. oktober, hvor jeg gæster Vejle Bibliotek. Også her vil jeg fortælle om hukommelsens væsen.

Kort, underholdende og kontant tages fat på de mest udbredte myter om hukommelsen, og jeg vil forklare, hvorfor hukommelsen ikke handler om at huske meget, men at huske det rigtige – og hvordan hukommelsen i virkeligheden handler om fremtiden, frem for fortiden.

Jeg tør godt love, at det bliver et foredrag, du aldrig vil glemme!

Foredraget starter kl. 19.00.

Læs mere og bestil biletter her: http://vejlebib.dk/arrangementer/arrangementer-voksen/hukommelsen

Posted in: arrangementer, foredrag