De fleste af mine foredrag foregår i lukkede eller private fora. Med ujævne mellemrum optræder jeg dog også i forbindelse med offentligt tilgængelige arrangementer.

Kommende arrangementer vil være at finde nedenfor:

Samtale med Rane Willerslev

Videooptagelse af mit interview med Rane Willerslev på Bogmessen i november 2019 om dannelse, sibiriske pelsjægere og bogen “Rygrad og rummelighed”.

Videoen kan ses her (YouTube).

... læs mere ...

Gratis foredrag d. 8.10. 2020

Der er en sjælden mulighed for at høre mig tale om nogle af de emner, som jeg berører i min seneste bog, HUMAN – På sporet af det menneskelige. Det foregår i København hos MBK i Pilestræde, d. 8. oktober 2020, kl. 18.00.

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding sker... læs mere ...


Bogforum 2019

Kommer du forbi Bogforum i Bella Centeret i weekenden d. 15.-17. november, så læg endelig vejen forbi, når jeg på om søndagen kl. 13.00 er i samtale med museumsdirektør Rane Willerslev om dannelse med udgangspunkt i bogen “Rygrad og rummelighed”.

Det foregår i Auditoriet.

... læs mere ...

bogmesse

Glem ikke at komme forbi bogmessen Bogforum i Bellacentret fredag d.11.11, kl.16.00, hvor jeg taler om min nye bog “Din geniale dyrehjerne”.

Det foregår på forlaget FADLs stand,  C3-044.

... læs mere ...

Hjernedannelse på BogForum

Hvis du kommer forbi BogForum i BellaCentret i weekenden, kan man møde undertegnede, der vil tale om min bog, Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed.

Det er fredag d. 6. november, kl. 16.00.

Det foregår på mit forlags stand, FADL’s Forlag, som er placeret ved C3-044.

Program for FADL’s Forlags stand.

... læs mere ...

Glem ikke d. 15. april ...

… hvor jeg gæster Brdr. Lund Madsen præsenterer på Park Bio på Østerbro i Kbh., og fortæller den korte, men underholdende, historie om Tristan og Isolde – og kærlighedens neurobiologi.

PLAKAT – Køb billet (kr. 150,- ).

... læs mere ...

OBS! Programændring/datoændring

Programmet til “Brdr. Lund Madsen præsenterer” på Park Bio d. 12. marts er blevet ændret.

Jeg optræder derfor først ved det næste arrangement d. 15. april 2015.

NB! Showet vil stadig finde sted, blot med et andet program.

Kontakt Park Bio for evt. refundering af billetter.

... læs mere ...

Brdr. Lund Madsen præsenterer ...

Torsdag d. 12. marts optræder jeg i fb. med Anders og Peter Lund Madsens nye show “Brdr. Lund Madsen præsenterer” på Park Bio på Østerbro i København. Aftenens emne er “følelser” – så hvad er mere relevant end at tale om kærlighed?

Naturligvis med udgangspunkt i legenden om Tristan og Isolde.

læs mere ...


Kalder Hørsholm!

Onsdag d. 25. marts er der en oplagt mulighed for at komme forbi og høre mig tale om hjernen og hvordan den former vores oplevelse af virkeligheden.

Hørsholm Bibliotek. Hjernen og os.  Hvordan hjernen former vores virkelighed. kr. 50,-. Køb billet.

... læs mere ...

Hjernekassen d. 19. februar 2015

D. 19. februar optræder jeg med et kort oplæg om hukommelsen på Hjernekassen på Teatret ved Sorte Hest.

Hjernekassen på Teatret ved Sorte Hest. Om hukommelsen. kr. 145,-. Køb billet.

P.t. UDSOLGT.

... læs mere ...

Gratis foredrag i København

På tirsdag d. 28. oktober 2014  kl. 17. er der en sjælden chance for at høre et af mine foredrag om hukommelsen midt i København. Og så er det oven i købet gratis. Tilmelding via nedenstående link.
http://www.mbk.dk/GratisForedrag/hukommelsen.html

... læs mere ...

Hukommelsesforedrag i efteråret 2014

Mandag d. 22. september holdt jeg foredrag på Fredericia Bibliotek om hukommelsen. Arrangementet blev imidlertid udsolgt inden biblioteket overhovedet nåede at lave presse på foredraget – og dermed inden jeg nåede at annoncere det her på siden.

Bor man i trekantsområdet er der imidlertid en ny mulighed d. 8. oktober, hvor... læs mere ...


mød os på BogForum i Bellacentret, søndag d. 11. november 2013

I anledning af BogForum vil Peter Lund Madsen og jeg selv være at finde på BogForum i Bellacentret, hvor vi vil fortælle lidt om vores nye bog “En bog om hukommelsen”, samt signere bøger. Hele herligheden vil finde sted på Arnold Buscks stand (C4-001-mu),  søndag d. 10. november, kl. 13.30.... læs mere ...


"En bog om hukommelsen" på BogForum

I anledning af udgivelsen af “En bog om hukommelsen” vil jeg også være at finde på BogForum i Bellacentret sammen med Peter Lund Madsen, søndag d. 10. november.

Yderligere info følger senere …

... læs mere ...

gratis foredrag på Elefanten d. 30. april!

 

Det er nu en sjælden mulighed for at opleve et af mine foredrag d. 30. april på Café Elefanten i København. Ikke blot er arrangementet offentligt tilgængeligt, det er tilmed gratis!

Modsat mine normale foredrag, som typisk omhandler enkelte emner, vil jeg denne aften fortælle mere bredt om hjernen, dens betydning... læs mere ...


Dyr og menneske - en historie om os selv

Torsdag d. 13. september var jeg med til at sparke sæsonen for UNF Odense i gang med foredraget, “DYR og MENNESKE – en historie om os selv“.

Her er oplægget til arrangementet:

“I takt med at naturvidenskaben – med bl.a. hjerneforskningen og de forskellige “neuro”-videnskaber i front – i stigende... læs mere ...


om Tristan og Isolde i HjerneKassen

Det seneste offentligt tilgængelige arrangement fandt sted lørdag d. 21. april i HjerneKassenTeatret ved Sorte Hest.

Her holdt jeg et kort (men kontant!) foredrag om kærlighedens neurobiologi – samt hvad vi kan lære om kærligheden af en mere end 800 år gammel, aldrig helt fuldendt,... læs mere ...