den foranderlige – og forunderlige – menneskehjerne.

Menneskehjernen er utvivlsomt det mest alsidige og fleksible vi overhovedet kender. Vores samfund og dets eksplosive udvikling er en evig påmindelse om menneskehjernens fænomenale evne til ikke blot at omstille sig og indrette sig efter forholdene, men også til aktivt at skabe nyt.

Denne enorme omstillingsparathed og fleksibilitet er imidlertid ikke blot noget vi nyder godt af. Det er i stigende grad også blevet noget vi kræver af hjernen. Tidens kodeord har længe været ord begreber som omstillingsparathed, fleksibilitet, kreativitet eller innovation – alt sammen evner, som stiller store krav til vores hjerne.

Den store efterspørgsel efter omstillingsparathed, fleksibilitet og innovation ledsages imidlertid kun alt for sjældent af en forståelse for de mekanismer i hjernen, som er i sidste ende er ansvarlige for menneskehjernen enestående evne til at omstille sig efter omstændighederne og finde nye og uprøvede løsninger på velkendte problemer.

Med udgangspunkt i de udfordringer som er en naturlig del af enhver form for forandring eller omstilling, vil foredraget gennemgå nogle af de mekanismer, som er afgørende for menneskehjernens fleksibilitet, og demonstrere hvordan vi kan udnytte denne viden om hjernen, til at skabe de bedste forudsætninger for enhver form for omstilling eller forandring.

Varighed: 45-60 min. + evt. spørgetid.

BOOKING: kontakt Nkmusic på tlf. 70 20 36 48

– eller besøg deres hjemmeside.